Tuotteet ja palvelut

Jokainen toimeksianto on yksilöllinen ja käydään läpi tilaajan kanssa. Painatustarpeissa, ota yhteys ja tarjoamme tuotteillenne parhaiten sopivaa ratkaisua.

Tampopaino

Tampopainatuksia voidaan tehdä monenlaisille muotopinnoille, sekä koverille, että kaareville. Käytössämme on suuria ja pieniä tampokoneita, jotka mahdollistavat erikokoisten kappaleiden painatukset, yksi- tai monivärisesti. Painatuksia voidaan tehdä erilaisille pinnoille esim. muovimateriaalit, metallipinnat tai pinnoitetut tuotteet.

Silkkipaino

Silkkipainomenetelmää käytetään pääsääntöisesti tasaisille pinnoille tehtäviin painatuksiin. Painatuksia voidaan tehdä yksi- tai monivärisinä monenlaisille materiaaleille kuten esim. muovi- ja metallipinnat sekä erilaiset pinnoitetut tuotteet.

Banderollit, canvas-kuvat ja kuvalevyt

Kysy erilaisia koko- ja materiaalivaihtoehtoja. Painamme banderollit canvas-kuvat tai kuvalevyt juuri siinä koossa kuin tarvitset. Useita materiaalivaihtoehtoja on tarjolla.

Lasermerkkaus

Lasermerkkaus on tyylikäs tapa merkitä tuotteita. Lasermerkkaus soveltuu erilaisille pinnoille, ja myös suuremmille kappaleille. Soveltuu erityisen hyvin esim. lasille, metallille ja puulle. Isommat sarjat, liikelahjat tai yksittäiset tuotteet onnistuvat. Kysy lisää!

Julisteet ja tarrat

Meiltä saat julisteet sekä erikokoiset ja -muotoiset tarrat.

Muu alihankinta

Teemme painotöiden lisäksi myös muita alihankintatöitä asiakkaiden tarpeiden mukaan. Tyypilliset työt ovat esimerkiksi tuotteiden labelointia tai erilaisia laaduntarkkailuun liittyviä toimeksiantoja. Kerro mitä tarvitset ja mietitään miten voimme auttaa.