lähettäminen

Toimitus & amp; tuotto
Tervetuloa sivuillemme: olemme sitoutuneet täydelliseen tyytyväisyyteen. Tiiviissä yhteistyössä kaikkien tässä tilattujen ja tässä keskusteltujen kohteiden kanssa, & quot; näet verkkosivuillamme, saat sen 7 päivän kuluessa. & Quot; Helppo nauttia ennen kuin palaat tai vaihdat sen, sinun on otettava yhteyttä ja palautettava tuote ennen lähetysosoitteen palauttamista. Ota yhteyttä nyt! Kaikkien meille palautettujen kohteiden on oltava alkuperäisessä kunnossaan, jota tuetaan, muokataan tai pestään, ja kaikki tunnisteet on liitetty.

Kaikki tilatut kohteet ovat oikea tilauspaketti, jonka valitset täällä. Olemme sitoutuneet oikeisiin hankkeisiin. Siksi, jos oikean kohteen palautus. Toimitus- ja käsittelykulut eivät ole palautettavissa
Emme palauta kuljetuskustannuksia tai oikeaa sekvenssipakettia, annat rahtia. Lisäksi suosittelemme seurannan ja vakuutuksen lisäämistä omaan suojeluunsa, koska emme ole vastuussa kadonneista tavaroista.

Kaikkien palautettujen kohteiden on oltava lähetysosoitteita, me lähetämme sinulle sähköpostia, saat meidät!

Forex Olemme sitoutuneet vaihtamaan alkuperäisen 30 päivän toimituspäivän jälkeen erilaista kokoa tai väriä. Ota meihin yhteyttä tilausnumerolla ja tiimimme jäsenet auttavat sinua. Ota yhteyttä nyt! Jos haluat vaihtaa projektin eri tavalla, sinun on palautettava palautetut kohteesi ja pidät uuden tilauksen tyylistä.

Sinun on otettava yhteyttä kohteisiin ennen kuin otat yhteyttä meihin. Kaikki tuotteet palautetaan meille, valmistettu alkuperäisessä kunnossa, vaihdetaan tai pestään, ja kaikki tunnisteet on liitetty. Kuluneet tai likaiset kohteet palautetaan sinulle.

Emme maksa rahtipörssiä, palaat takaisin ja olet vastuussa aluksen tavaranvaihdosta aiheutuvista kuljetuskustannuksista. Suosittelemme, että lähetät kohteen seurannan ja vakuutuksen oman kasvumme suojelemiseksi, koska emme ole vastuussa kadonneista tavaroista. Toimitus- ja käsittelykulut eivät ole palautettavissa.

peruuttaa
Tilauksen peruutus on pyydettävä ennen tilauksen lähettämistä. Syynä on se, että sopimuksen tekemisen jälkeen, joten emme ole aina niin nopeasti kuin mahdollista 6-8 tuntia, olemme peruuttaneet kaikki tilaukset tilausten toimittamisen jälkeen. Toivon, että ymmärrät tämän tärkeän asian. Peruutuspyyntö lähetetään sopimukseen, joka käsitellään palautuspolitiikan mukaisesti. Ja pankin on maksettava palkkio.

Vihjeitä: Jos saat 10-numeroisen seurantanumeron kolmen päivän kuluessa tilauksesta, olet ehkä nähnyt sähköpostipalvelimesi roskapostina. Ota tässä tapauksessa yhteyttä, jos haluat apua, & quot; raita.
Ratkaise ongelmasi
Kysymyksiä varten ota yhteyttä tähän koodiin.

& nbsp;